COACHING TRAJECTEN


 

 

Voor al mijn aanbod geldt dat ik het belangrijk vind dat wij bij elkaar passen. Iedere coach/therapeut werkt volgens zijn of haar eigen visie. Het is belangrijk dat dit aansluit bij jou. Tuurlijk kan je visie veranderen, juist door coaching, maar probeer te voelen: hoe voel je je goed als je mijn teksten leest? Inspireren deze je? Voelt het juist voor jou? Je hoeft niet alles tot in detail te snappen, maar de basis van je hier goed bij voelen is wel erg belangrijk! Iedereen is anders en er is geen goed of fout! Jouw innerlijke wijsheid weet alles al, ik help je heel graag tot de kern te komen. 


JOUW LEVENSMISSIE

 

 

In principe kun je met iedere vraag bij mij terecht. Ik geloof namelijk dat je tegen bepaalde zaken aanloopt in het leven, maar dat dit allemaal tot dezelfde kern komt: jouw levensmissie. Uitgangspunten voor mij hierbij zijn:

> Jouw lichaam is een uiting van je ziel

> In je leven komt op jouw pad wat de bedoeling is

> Je trekt alles in het leven zelf aan, je bent voor alles zelf verantwoordelijk

> In de kern is het belangrijk dat jij je goed voelt zoals je bent (want dat ben je!) en dat je overstroomt van zelfliefde

Ik gebruik hiervoor verschillende methodes en technieken, net wat goed voelt voor jou en voor mij op dat moment!


1-op-1 sessies

Tijdens 1-op-1 sessies gaan we dieper in op de vragen wie ben jij en wat wil jij écht? Alle antwoorden zitten in jou! Ik help je alleen te navigeren naar deze antwoorden toe.

Cursussen

Ik bied ook een aantal trainingen aan in groepsverband, zowel offline als online. Het voordeel van groepsverband is dat je vaak ook van je medecursisten dingen leert!

Workshops

Ik bied verschillende workshops aan. Je kunt zelf een groepje samenstellen en een workshop komen volgen, of je persoonlijk aanmelden bij een van de workshops.