1-OP-1 SESSIES

Onderstaand vind je alle 1-op-1 coachingstrajecten. Maar alles is op maat te maken of we kunnen het gedurende de sessies bekijken, wat bij jou past. Als jij net iets meer van het een, of van het ander wilt, let me know, en we maken iets op maat voor jou! Want iedereen is (gelukkig) anders en de coaching draait om jou.

 

Voor wat kun je bij mij terecht?

Eigenlijk voor alles waar je in het leven tegenaan loopt. Ik denk namelijk dat er een kern zit, in waarom je ertegen aan loopt. Deze gaan we onderzoeken. 

 


Een kennismaking is altijd gratis. We moeten bij elkaar passen en daar is een kennismaking voor nodig. In ongeveer 15 minuten maken we kennis. Dit kan telefonisch of face-2-face, wat jij prettig vindt!


Durf in jezelf te investeren, dat is de eerste stap naar liefde voor en vertrouwen in jezelf

Ik zeg altijd; het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven, is zelfontwikkeling. Je kunt ook jezelf een mooi boek cadeau geven, mooie podcasts luisteren, etc.! Het hoeft niet duur te zijn. Maar mocht je merken dat je niet durft te investeren in jezelf, dan is dit direct een belangrijk punt om te onderzoeken. Ben je het niet waard? Vertrouw je er niet op dat je er voldoende uit weet te halen? Niet iedere vorm past bij jou natuurlijk, maar als je voelt dat iets goed past, investeer dan in jezelf! Alleen door dat al te doen, zet je een stap richting zelfliefde en vertrouwen.


Voice Coaching is 100% corona én millennial proof!

De kern van deze coaching is dat we middels spraakmemo's op Whatsapp de coaching doen.

Voordelen hiervan zijn:

  • Snelle coaching & ontwikkeling:  ik reageer binnen 48 uur en jij kunt er thuis direct mee aan de slag
  • Ik geef je oefeningen die te kunt doen tussen de spraakmemo sessies 
  • Je spreekt je direct uit, als je midden in je emotie/ de situatie zit. 100% puur en niet gefilterd door zaken die later weer naar boven komen. Vaak stop je dingen tussendoor weer weg, en dat is zonde. De emotie is er om een reden!
  • Door het alleen al uit te spreken, wordt het tastbaar en ben je al bezig met de verwerking ervan
  • Je kunt het lekker doen tijdens een wandeling, een kop koffie of thee, waar en wanneer je het nodig hebt. Even me-time.

We starten het traject met een persoonlijke kennismaking (telefonisch of in persoon) & als het klikt vervolgen we direct de eerste sessie: in deze sessie gaan we dieper in op de waarom van de coaching. Wat is jouw grootste thema waar je mee aan de slag wil gaan. Vervolgens gaan we via spraakmemo's via Whatsapp aan de slag. 

Prijs:

Kennismaking: gratis
Eerste (telefonische)consult €40,- 
Voice coaching per maand €70,-

Prijzen inclusief btw.

 


Een persoonlijk consult kan natuurlijk ook! 

Prijs: €60,- per consult inclusief btw. 

 


Een pakket kan er als volgt uitzien:

- Traject van ongeveer 3 maanden

- Kennismaking

- 4x in persoon sessie - in deze sessies evalueren we je doelen en stellen we nieuwe doelen

- 3 maanden Voice coaching

Prijs: €400,- inclusief btw. 

 

Echter kunnen we ook samen een pakket voor je samenstellen. Neem contact op voor de mogelijkheden!


Je kunt mij contacten via onderstaand formulier, maar mag mij ook bellen of whatsappen via: 0652607763