Digitaal kaartje leggen met de wijsheid vrouwelijke ziel 

Loop je even vast in een bepaalde situatie en wil je (gratis) wat van mijn inzicht in combinatie met een kaartje?

Een kaart kan veel inzichten geven. Je stuurt mij een berichtje met je vraag en ik leg een kaart voor je. De kaarten die ik momenteel veel gebruik zijn De Wijsheid van de vrouwelijke ziel. 

In het kort:

Om het heilige vrouwelijke bewust te uiten, moeten we ontsnappen in de stroom van het leven en erop vertrouwen dat de dingen tot ons zullen komen als de tijd er rijp voor is. I.p.v. proberen om dingen te laten gebeuren door harder aan te dringen of meer te doen, moeten we onze intuïtie volgen en handelen als we ons daar echt geïnspireerd toe voelen. Intuïtie, vertrouwen, ontvangen en toelaten zijn allemaal sleutels om het heilige vrouwelijke te uiten. 

De kaarten werken volgens de wet van synchroniciteit: ze weerspiegelen datgene wat aanwezig is, ongeacht of je daar op het moment van legging mee bezig bent.

Op de kaarten staan affirmaties geschreven in het ‘ik ben’, deze kun je gebruiken (en dagelijks zeggen) voor extra kracht. 

Hoe het werkt:

Stel een open vraag, dit wekt een vrije stroom op en geeft je raadgeving over een bepaald onderwerp.

Als je een kaart hebt, is het belangrijk zelf te voelen wat deze kaart voor jou betekend. Wat valt je op aan de kaart en hoe voel je je erbij? Vertrouw op je intuïtieve ingevingen, het mag alles zijn. 

Daarna kun je de tekst lezen en geeft het wellicht meer context. 

Vul onderstaand formulier in en ik neem (op werkdagen) binnen 24 uur contact met je op!