Online training COACH JEZELF!

Online training WERKGELUK


Momenteel ben ik bezig met het opzetten van een hele gave online training coach jezelf! Hierin laat ik je kennismaken met allerlei vormen van persoonlijke ontwikkeling waarmee je jezelf (en evt. anderen..) kunt gaan coachen! Uitgangspunt is kennismaken met verschillende vormen zodat je kunt uitvinden welke vorm van ontwikkeling het beste bij jou past. Niet iedere vorm werkt voor iedereen, er is zoveel aanbod, maar wat past nu daadwerkelijk bij jou? Je krijgt allemaal oefeningen en gaat lekker met jezelf aan de slag. 

 

Wanneer de training precies af is, weet ik niet. Het zal ergens in Q1/Q2 2021 worden. Klinkt dit interessant? Zet jezelf op de wachtlijst en ontvang een update wanneer hij verkrijgbaar is! Je zit uiteraard nergens aan vast. 

Ik merk dat veel mensen worstelen met het feit dat ze niet écht gelukkig zijn in hun werk. Ik hier daar ook een artikel over geschreven, die lees je hier, en een IGTV, die vind je op mijn Instagram: zoeken naar IGTV > doe jij werk wat je ECHT leuk vindt?!

Ik krijg hier veel vragen over dus wil ik graag een online training ontwikkelen. Bij genoeg animo, ga ik het doen! Je zit nergens aan vast als je het formulier invult, maar het is voor mij een indicatie en je ontvangt een update als hij klaar is.