De wet van aantrekkingskracht

De wet van aantrekkingskracht, of ook wel de Law of Attraction in het Engels, is een universele wet die zegt dat gelijksoortige trillingen elkaar aantrekken. Alles in het universum bestaat uit trillingen. Deze trillingen worden ook wel frequenties of vibraties genoemd. Gedachtes en gevoelens bestaan uit trillingen en wanneer jij gedachtes of gevoelens op een bepaalde trilling uitzendt, ontvang je dit ook terug.

Waarom dit zo'n lifehack is? Je kunt er bewust mee aan de slag om het leven te creëren wat jij hebben wilt!

Wil jij meer positiviteit in je leven? Zend dan positiviteit uit. Vaak vinden mensen dit moeilijk, omdat ze vanuit negativiteit denken en dit dus ook voelen en deze vibratie dus ook uitzenden. En wat krijgen ze daarmee terug? Negatieve ervaringen! Wanneer je je hier bewust van bent, kun je dit omkeren.

Is het nog wat onduidelijk? Ik geef je wat voorbeelden op andere gebieden:

Muziek. Wanneer je een aantal gitaren in een ruimte zet, en je raakt bij één van de gitaren een snaar aan, dan gaan de snaren van andere gitaren mee resoneren. Als iemand heel hoog zingt, kan deze trilling ervoor zorgen dat er een glas breekt.

Radio. Door de radio op een bepaalde zender te zetten, zendt deze een frequentie uit.  Als jij 3FM wilt luisteren, zet je de frequentie op 3FM en ontvang je deze ook! Het zou raar zijn als je 2FM ontvangt, nietwaar?

Jouw huidige situatie heb je gecreëerd hiermee. Het is een som van al jouw gedachten, woorden en emoties uit het verleden. Dit heb je zelf naar je toegetrokken, vaak onbewust. Maar dit kun je dus veranderen!

De wet is universeel, net zoals de Wet van Zwaartekracht. Het werkt altijd, overal en bij iedereen hetzelfde.